Smågodt nytt for Lollipop-elskere

Det er få ting vi hegner mer om enn is-favorittene våre. Kanskje ikke så rart – etter en lang og kald vinter er et besøk i isdisken nesten synonymt med sol, sommer og feriefølelse. Blant bestselgerne finner vi en saftig gledesspreder som nå, for aller første gang, gir både navn og smak til en nyhet i godterihyllene.

Helt siden lanseringen i 1966 har Diplom-Is fylt frysere over hele landet med den friske smaken av appelsin og bringebær. Når Lollipop-smaken nå tar steget ut av isdisken og over i godterihyllene, kan et av markedets sterkeste merkevarer fort bli en helårs-favoritt.

Nyheten har fått navnet Lollipop Bites og er et samarbeid mellom Diplom-Is og en av Skandinavias største godteriprodusenter, Candy People. Mange kjenner deres S-merker, Streetracer- og Peacemerker, som har vært på markedet i over 40 år. Fra sitt Norske hovedkontor i Trondheim leverer de til de storparten av landets kiosker og butikker.

– De fleste av oss har en is-favoritt og det samme gjelder hva vi velger å kose oss med på lørdagskvelden, sier Tommy Wikmark, daglig leder i Candy People Norway. – Vi er veldig takknemlige for muligheten til å benytte de gode assosiasjonene folk har til Lollipop og være med på å skape helt nye favoritter. Lollipop Bites-smaken er utviklet i tett samarbeid med Diplom-Is gjennom de siste to årene og er endelig klar for å sendes ut til kiosker, kinoer og dagligvare-butikker over hele landet før sommeren. I tillegg til den søte originalsmaken er det laget et syrlig alternativ, og på Sour Bites-posen kan man tydelig se at Diplom-Isjenta også har fått smaken på den sure varianten.

– Dette er et perfekt samarbeid for den lekne Lollipop-merkevaren vår, sier leder for merkevare og kommunikasjon i Diplom-Is, Marianne Grøtte. – Nå gleder vi oss skikkelig til lanseringen og håper vi blir tatt godt imot av kundene i en varekategori som er ny og spennende for oss. Lollipop Bites og Lollipop Sour Bites er 100 % vegansk vingummi og for alle som nå gleder seg litt ekstra til lørdagsgodtet, er det bare å følge med i butikkhyllene etter posene fra uke 8.

Published On: 20. februar 2023By Categories: Nyheter

Liknande artiklar

Go to Top