Loading...

MILJØ OG HOLDBARHET

Positiv energi

Siden 2015 har Candy People sitt hovedkontor i Malmö blitt drevet helt med fornybar energi. Ved hjelp av solceller kan vi være stolte av å ha et klimasmart hovedkontor, lager og grossistbutikk der hele den daglige virksomheten drives ved hjelp av solenergi. Solenergi har mange fordeler, det er ikke bare bra for klimaet vårt i global skala, men solenergi har svært liten innvirkning på lokalmiljøet og slipper ikke ut karbondioksid eller andre forurensende stoffer. Vi i Candy People tror at solenergi er en viktig del av puslespillet i fremtidig energiproduksjon. Vi har ambisjonen om ikke bare å følge gjeldende regler om bærekraftsarbeid, men å være i front når det gjelder grønn teknologi. Dette gjelder alt fra emballasjemateriell til logistikk og energiforsyning. Vi tror på en grønn fremtid.

MILJØ OG HOLDBARHET

Under Candy People har vi for tiden rundt 120 forskjellige løsvektvarianter i vårt eget sortiment. Av disse er 90% gelatinfrie. I stedet for gelatin brukes maisstivelse (pektin) eller hvetestivelse, som vi synes er et bedre alternativ, ikke bare for miljøet, dette gjør også søtsakene våre tilgjengelige for flere mennesker. Vi bruker hovedsakelig naturlige fargestoffer fra frukt og grønnsaker, så vel som ekte sukker, og har verken GMO eller transfett i noen av produktene våre. Candy People jobber kontinuerlig med produktutvikling. Det er derfor vi alltid strever for å gjøre søtsaker tilgjengelig for alle, og dette arbeidet inkluderer åpenbart utviklingen av vårt veganske godterisortiment.

Palmeolje

Ja, noen av produktene våre inneholder palmeolje. Dette er fordi vi ikke har funnet en passende erstatning for å få en tilsvarende kvalitet på godteriet. Palmeolje har visse egenskaper som du ikke kan få fra andre ingredienser, så derfor forblir dette. For det meste bruker vi sertifisert palmeolje, noe som betyr at den dyrkes ansvarlig, men vi jobber fortsatt hardt og kontinuerlig for å fjerne så mye palmeolje fra produktene våre som mulig.