Candy People AB kjøper Jämtgott AB

Candy People AB har kjøpt konfektyrfabrikken Jämtgott AB i Östersund 28.12.2020. Jämtgott startet sin produksjon i 1956 og har lang tradisjon innen konfekt. Vi har hatt et vidtrekkende samarbeid med Jämtgott siden Candy People lanserte S-Merke på det svenske markedet. Andre produkter som inngår i oppkjøpet er Peacemerke og Dragster/Streetracer.

Candy People har vært den naturlige partneren for å skaffe seg Jämtgott, for å ta disse fantastiske merkene til et nytt nivå. Det er med stolthet og glede Jämtgott forblir i svensk eierskap, og at vi kan fortsette og ivareta svensk produksjon.

– Siden 2014 har vi jobbet side om side med Jämtgott. Et samarbeid som ligger oss ekstra nært. Siden lanseringen av S-merkene har Jämtgott blitt en del av Candy Peoples DNA. Kombinasjonen av nostalgi, svenskprodusert og utrolig god er et vinnerkonsept som jeg stolt ønsker å fortsette å utvikle. – Jacob Youssef, VD, Candy People

Candy People AB ble grunnlagt i Malmö i 1982. Fra å være en lokal aktør, opererer Candy People i dag både på det nasjonale og internasjonale markedet. Med trettien års erfaring i en bransje i stadig utvikling, forstår vi viktigheten av å være i forkant. Sammen med våre partnere produserer og utvikler vi produkter for det svenske og internasjonale markedet. Svenske søtsaker er i en klasse for seg og vi tilbyr det meste av det absolutt beste! Med en ikke-prestisjefylt tilnærming lar vi produktene våre tale for seg selv. Candy People symboliserer kvalitet i alle situasjoner!

Published On: 19. januar 2021By Categories: Nyheter

Liknande artiklar

Go to Top