Loading...

KONKURRANSEVILKÅR

Er du ivrig etter å delta i noen av konkurransene våre? Les konkurransevilkårene våre for å få deg til å forstå vilkårene og betingelsene som gjelder for konkurranser hos Candy People.

For å delta i konkurransene våre må du være registrert og bosatt i Norge og være minst 16 år eller ha et skriftlig attest fra en verge hvis du vinner prisen. Ved å delta i konkurransene våre godtar du disse konkurransevilkårene.

Candy People («Candy People», «vi», «oss», «vår»). Vi er arrangører av alle konkurranser på våre digitale kanaler på Instagram & Facebook («@candypeoplenor»). Konkurransen / ene er ikke sponset, godkjent, støttet, i samarbeid eller administrert av / eller i forbindelse med Instagram/Facebook.

Alle konkurransepriser, regler og perioder er beskrevet i konkurransepostene våre som er publisert på våre digitale kanaler @candypeoplenor. MERK! Du kan bare delta hvis du følger våre konkurranseregler.

Vinneren vil bli valgt av en jury innen Candy People. Forutsatt at du har riktig svar / nærmeste riktig svar med i henhold til juryen den beste motivasjonen / forklaringen og at alle konkurranseregler er oppfylt. Hvis vinnere ikke blir nådd til tross for påminnelser eller umulig kontakt, overføres gevinsten til neste kvalifiserte oppføring i henhold til juryens rangering. Maksimalt 1 fortjeneste per husstand. Juryens avgjørelse kan ikke påklages.

Ansatte i Candy People kan ikke delta.

Vi er ansvarlige for personopplysningene som samles inn i forbindelse med våre konkurranser, og dataene vil ikke bli brukt av Candy People og dets partnere til noe annet enn konkurransen. Vinneren vil bli kontaktet via personlig melding. Informasjon som fullt for- og etternavn, adresse og et mobilnummer vil bli bedt om for profittforvaltning. Ingen personlig informasjon fra konkurransen vil bli lagret eller delt for kommersielle formål.

Candy People forbeholder seg retten til å bytte premien til en annen premie. Premien kan ikke overføres eller byttes mot kontanter. Eventuell fortjenesteskatt betales av vinneren og refunderes ikke av oss. Vinnerne er ansvarlige for å sikre at eventuell profittskatt og avgifter håndteres riktig.

Vi forbeholder oss også retten til å avbryte konkurransen når som helst, retten til alle skrivefeil og retten til å endre konkurransens regler og disse vilkårene.

For andre spørsmål, vennligst ta kontakt med oss.