RIGI-serien til Norge!

I 2020 utvidet Candy People Sverige sin produktkatalog ved å lansere RIGI. Nå er de tilgjengelig for NORGE! RIGI-serien er enda større i dag, og vi kan med stolthet presentere – RIGI i vår nettbutikk.

Våren 2020 ble to nostalgiske melkesjokolader lansert i Sverige- RIGI Melkesjokolade og RIGI Hasselnøtt. De nostalgiske barndomsminnene ble vekket og suksessen ble raskt et faktum. Rett etter den vellykkede lanseringen ble RIGI Eggs også presentert, som var et nytt produkt innen merkevaren. Egget ble umiddelbart populært blant forbrukerne der, og merket utvikler seg kontinuerlig.

– Produktutvikling innen RIGI er nøye gjennomtenkt og kurert for ikke å miste merkevarens kjerne og anerkjennelse. Selvfølgelig ønsker vi at RIGI skal være med på å skape nye barndomsminner mens nostalgikere vil kjenne igjen favorittsjokoladen sin fra barndommen. Produktutvikling setter også merkevaren i tide. – Martin Mattsson, markedssjef, Candy People

Candy People Sverige starter nå året med å lansere RIGI Mini og RIGI Caramel. RIGI Mini består av 4 melkesjokoladepinner med en glatt og kremaktig melkekrem på innsiden. Dette er den perfekte gleden på 50 g når du vil unne deg det lille ekstra, både for barn og voksne eller sammen med venner.

RIGI Caramel er en 20 g melkesjokolade med knasende karamellkrisp. Sjokoladen får en klar smak av karamell og utfyller de eksisterende RIGI-produktene godt. Både RIGI Mini og RIGI Caramel er også Rainforest Alliance-sertifiserte, noe som betyr at kakaoen som brukes i produktet dyrkes ansvarlig, noe som er en viktig del av Candy People sitt bærekraftsarbeid.

Du finner alle RIGI produkter i vår nettbutikk.

Published On: 10. februar 2021By Categories: Nyheter

Liknande artiklar

Go to Top