Vi har en favoritt for alle!
Home > Om oss

OM OSS

Candy People ble etablert i Malmø i 1982 som et lokalt foretak, og er i dag en aktør på nordisk og internasjonalt nivå. Candy People Norway ble etablert i 2015 med hovedkontor i Trondheim. Vi arbeider hardt for å utvikle oss og for å posisjonere oss som en ledende distributør av godteri, og våre produkter er å finne på fem ulike kontinent!

Med flere tiårs erfaring, kjenner vi viktigheten av å ligge i forkant. Sammen med våre samarbeidspartnere utvikler og tilpasser vi produkter helt etter våre kunders ønsker, og ambisjonen er alltid å overgå oss selv. Candy People har unike muligheter for raskt og effektivt å skape nye konsept og produkter med kort leveringstid. Uansett om bestillingen gjelder små eller store volum. Vi skal være i en klasse for oss selv og vi lager det meste av det beste!

Candy People står for kvalitet i alle ledd.

PÅ JAKT ETTER DEN PERFEKTE GODTEBITEN

Spør du ti personer om deres favorittgodteri, så vil du få ti ulike svar. Vi har alle våre favoritter, og vi har de samme godteribitene som ligger igjen i posen hver gang. En godteripose kan speile humør, personlighet og hvor du befinner deg. Favorittene kommer ofte igjen, mens resten byttes ut. Vår ambisjon er å stadig oppdatere sortimentet slik at du stadig finner nye favoritter. Vi leverer godtetri i verdensklasse og legger vår stolthet i å ha en favoritt for alle. Start med å teste et nytt produkt hver gang du plukker en pose. Hvem vet, kanskje finner du din nye favoritt fra Candy People!

SAMFUNNSANSVAR

Vi tror på å ta ansvar for miljøet, og vi forsøker å leve som vi lærer.

Vårt hovedkontor i Malmø drives av solceller og all overskuddsenergi kjøres i retur inn i det lokale strømnettet. Dette kombinert med grunnvarme for kjøling og varme gjør at vi er 100% selvforsynt med energi.

Vi strekker oss langt for at våre mange og store leveranser skal skje med transportmiddel som drives av miljødrivstoff.

Vi gjennomfører en grundig vurdering av nye leverandører for å forsikre oss om at de deler vår miljøbevissthet.

Vårt avfall er 100% resirkulerbart. Vi tar ansvar for et grønnere miljø og derved en bedre framtid for våre barn.

Barn er det viktigste av alt, og vi donerer derfor godteri hver måned til Barncancerfonden og Astrid Lindgrens Barnsjukehus. Dette samarbeidet ligger vårt hjerte nært og betyr mye for oss.

MILJØ

Vårt mål er å bli 100% grønn. For å oppnå det har vi en plan som innebærer at vi minimerer utslipp og har en tydelig tanke ved valg av transportmiddel for vår logistikk. I det daglige er vi helt selvforsynt av energi og den eneste virksomheten i Sverige som arbeider ut fra konseptet Plushus. Det betyr at energioverskuddet fra vårt solcelleanlegg uavkortet går til det lokale strømnettet. Vi jobber hardt for å være en miljømessig rollemodell for andre virksomheter, og vi håper å inspirere andre. Vi både håper og tror at våre gjerninger skal bidra til økt bevissthet og en grønnere framtid.

Tel: 70 12 30 00 E: candypeoplenorway@candypeople.com
COPYRIGHT CANDY PEOPLE NORWAY 2016