Estrella lansering

Candy People kan nå presentere et nytt og spennende samarbeid med Estrella – som er et av Sveriges ledende snacksfirmaer. Sammen med Estrella lanserer Candy People Sverige nå fellesproduktet Chocolate Dipped Peanut Rings. Den klassiske, sprø og gjenkjennelige peanøttringen er nå omgitt av glatt melkesjokolade der en fantastisk kombinasjon av søtt og salt møtes. Nå har du også mulighet for å bestille denne hjem her i Norge. 

Estrella’s Peanut Rings er et produkt som ble lansert allerede i 1977. Dette er den klart største artikkelen i deres kategori. Disse klassiske peanøttringene er sprø snackringer smakt med ekte peanøttsmør og har i flere år vært en bestselger og favoritt hos det svenske folket.

Candy People Sverige begynner året med å lansere et nytt spennende produkt sammen med Estrella som vil fylle et tomrom i både snack- og konfekthyllen. Produktet består av de bestselgende peanøtteringene belagt med glatt og god melkesjokolade. Dette gjør at forbrukeren kan oppleve det beste fra begge verdener når sjokoladen og de salte peanøttringene møtes i en jevn og sprø kombinasjon. Sjokoladedyppede peanøtteringer er selvfølgelig også palmeoljefri.

– Det føles morsomt å implementere dette samarbeidet med Estrella og å kunne lansere et produkt som ikke minner om noe annet på markedet. – Jacob Youssef, VD, Candy People

– Produktprøvene har vært et hett bytte blant kolleger – det er vanligvis et godt tegn på en vellykket lansering! – Karin Isaksson, produktsjef, Estrella

Sjokoladedypte peanøtteringer kommer i en passende porsjonspakke på 100 g. Produktet kan du nå finne i vår norske nettbutikk.

Published On: 29. januar 2021By Categories: Nyheter

Liknande artiklar

Go to Top